The Fab team

På FAB så vill vi alltid ligga i framkant med vår talang och kundservice.
Vilka är vi som vill göra dig finare:


 Jasmine (inom kort en ny franstjej som heter Jennifer)


Hej!

Jag heter Jasmine och är salongsägare till Studio Fab.STHLM.
Min arbetskarriär började i restaurangbranschen och fortsatte sedan inom andra serviceyrken samt sälj. 2010 valde jag att göra en helomvändning och anamma min kreativa sida, det blev en nagelteknologutbildning på NH Nails underleverantör Nails by Amor i Stockholm. 2012 kände jag att jag ville bredda mitt utbud och hakade på den nya trenden med fransförlängning. Då fanns det endast singeltekniken på marknaden och kunskapen i branschen kring lim och fäste var måttlig. 2014 kom Hilaree Brand till Sverige och tog med sig Volymtekniken, detta slog stort då nya rön formade branschen och ny kunskap kring hållbarhet, fransarnas påverkan samt vikten kring ögonhygien satte nya riktlinjer för oss fransstylister. Jag gick en volymkurs hos en av de första skolorna som erbjöd detta och var så tacksam över att detta utvecklade mig i rätt riktning. Tidigare under 2014 valde jag även att utbilda mig inom en annan ny fluga – stråtekniken i kosmetisk tatuering. Utmaningen var lockande och det kom sig väldigt naturligt att kunna erbjuda 3D bryn då jag alltid haft ett stort intresse för brynens färg och form. 2016 var det dags för ännu mer utmaning och det som franslärare, jag gick med i Look by Linn – Sveriges Skönhetsskola och utbildar nu fransstylister mestadels från Stockholm men även elever som kommer utifrån.

Det roliga med skönhetsbranschen och även som lärare är att man alltid utvecklas, genom att träffa folk, eftersträva mer kunskap och vidareutbilda sig. Att bli salongsägare var inte min dröm från början men blev ett naturligt steg som egenföretagare när jag anslöt mig till Look by Linn.

Välkomna in!