Om nåt känns fel

Var inte rädd för att kontakta din stylist..

..om nåt känns konstigt eller fel, beskriv dina funderingar och skicka en bild på området dina funderingar berör. Utan bild är det omöjligt för oss att bedöma vad som kan ha hänt och vi kan inte gissa oss fram för att hjälpa dig.

OBSERVERA att detta måste ske inom de första dagarna efter ditt besök, låter du det gå 1-2 veckor så kan det vara andra faktorer än vad vi kan påverka som orsakat situationen. Då kan vi tyvärr inte längre problemsöka och åtgärda eventuella fel.

Vi återbetalar ej redan utfört arbete och kan inte lämna någon garanti för att en fransförlängning ska hålla då vi inte kan veta vad du gör med fransarna från att du lämnar salongen, men vi gör vårt allra bästa för att du ska få fina och hållbara fransar. Lyssna på våra rekommendationer och följ våra råd om fransvård så ger du dig själv bästa förutsättning för att fransarna ska hålla så länge som möjligt.

LITE INFORMATION OM FRANSAR

Stycke

Det är fullt normalt att tappa ca 5 stycken naturliga fransar per dag, i hårsäckarna pågår en ständig stråförnyelse och den vanligaste orsaken till att de tappas är för att ett nytt strå puttar ut det gamla. En annan stor orsak kan vara för tunga förlängningar eller dålig hygienrutin. 

Starka mediciner, stress, dålig kosthållning eller hormonella obalanser kan påverka fransarnas kvalitet, cykler och tillväxt 
– Rådfråga din stylist