Inför ditt nagelbesök

Viktigt! Har du varit på en ”asiatsalong” där de lagd ”pulvergelé” så måste du först höra av dig till oss i samband med din bokning. Detta pulvergelé är akryl(trots att de säger att det är gelé) och tyvärr så måste vi få extra tid på oss att ta bort detta innan vi kan fortsätta, detta pga av att det oftast innehåller skadligt MMA (ej lagligt i Sverige) och som gör akrylen stenhård och svårlöslig.

Har du färgat nagellack på dina naturliga naglar så är det bäst om du tar bort det hemma dagen innan med en acetonfri och oljefri remover. Pigmentet från lacket lägger sig gärna i torra nagelbandskanter eller in under nagelns framkant, tar man bort det dagen innan så hinner ofta resterna tvättas bort i handtvätt.

Har du ingen remover hemma så kom lite tidigare och låna av oss på salongen. Det finns självklart remover att köpa med sig hem vid ditt besök.

Vad har du för förväntningar? Har du en klar bild av vad du vill ha på dina naglar? Vanligaste färgen på tippen är den vita franska designen. Namnet ”Fransk manikyr” förknippar man med att tippen är vit men det är egentligen benämningen för designen av att ha en färgad tip. Alltså kan du ha blå fransk, guld fransk, fade fransk med glitter osv…

Formerna på naglar varierar hos alla, likaså formen på framkanten. Med en nagelförlängning kan du själv välja hur du vill att nageln ska se ut: spetsig, fyrkantig, oval, rund, sned, ballerina bland annat.

Olja inte naglarna på 24 timmar innan du kommer men tvätta de noggrant på salongen innan din tid börjar.