Inför ditt fransbesök

*Vi jobbar inte med längder över 12 mm eller fransar 3mm längre än dina egna*

När du vill komma till oss och ska få fransar för första gången så är det viktigt att du tänker på vissa saker:

1: Är du en väldigt känslig person som ofta får ögoninflammationer eller allergiska besvär?
2: Vad är dina förväntningar?
3: Planera in ditt besök med goda tidsförutsättningar.
4: Kan jag ha smink när jag kommer?
5: Får jag boka in en påfyllning om jag kommer från en annan stylist?

1- Har man mycket alleriger, känsliga ögon eller problem med hudutslag och ögoninflammationer så bör man ringa mig för en konsultation innan man bokar sitt besök. Risken är då högre att man inte tål limmet och man riskerar utveckla en permanent känslighet mot limmet. Konsultation med testfransar bör göras minst 48h innan tilltänkt nytt set/återbesök.
2- Se dig runt bland vänner som har fransförlängning, surfa på nätet och skapa dig en bild av vad du ska välja för resultat. Ha dock i åtanke att alla ser olika ut och bara för att din kompis passar bra i en viss längd behöver inte det innebära att just den längden eller formen är smickrande för just dina ögon. Vi förlänger max 3mm.
3- Vid ditt första besök så har man oftast lite frågor och funderingar kring resultat och behandling. Vi går tillsammans igenom dina frågor och vad för längder samt look du vill ha eller dina fransar klarar av. För att vi ska kunna leverera till bästa mån så har vi avlagt en viss tid åt din behandling, se till att du är medveten om tidsramen så du inte känner dig stressad av tidspress. Behandlingen ska vara avslappnande och bekväm, ligger du stressad och upp i varv så brukar man ofta knipa med ögonen och fladdra med ögonlocken och då blir behandlingen komplicerad att genomföra till bästa resultat.
4- När du kommer så ska du vara avsminkad på och runt ögonen! En rengöring ska sedan alltid utföras på plats i salongen innan fransbehandlingarna startar och man spar både tid och slipper tumma på kvaliteten om man inte har en oljerik foundation eller rikt med mascara och smuts runt fransarna när man kommer. Hos oss får ni själva tvättar av sminket innan behandlingen och självklart finns det facewash nere på salongstoaletten att ta av, kom 10 minuter tidigare så du hinner rengöra dina ögon innan behandlingstiden börjar. Är du ny kund hos oss så demonstrerar vi en tvätt på er vid första besöket.
5- Ja alla är välkomna men vårt krav är att man bokar in sig på en ”påfyllning från annan stylist” då vi inte vet hur dina fransar ser ut. Var beredda på att vi kan välja att avstå från behandling ifall dina fransar är kraftigt skadade av tidigare förlängning eller att ni kanske inte kan få 100% önskad effekt ifall vi behöver lägga lång tid på att ta bort fransar som sitter illa t.ex. Känner du dig osäker så bör du höra av dig till oss för rådfrågning. Vi vill endast våra kunder bästa och rekommenderar det som är sparsammast och hållbaras för era fransar <3