Bokningsvillkor

Vi återbetalar inte för utförda tjänster och du som kund har ingen ångerrätt efter att din bokning har påbörjats. Vi lämnar heller inga garantier men gör självklart vårt yttersta för ett hållbart resultat.
Genom att boka hos oss så godkänner du dessa villkor.
Är det någonting inte inte känns som det brukar eller som känns fel efter er behandling så är ni självklart hjärtligt välkomna att höra av er så vi kan lösa situationen med en god diskussion kring problemlösningar, orsaker eller åtgärder.

Innan du bokar tid hos oss så vill vi att du gör dig införstådd med att så som du förväntar dig proffsig service av oss så förväntar vi oss att DU ger oss de bästa förutsättningarna att kunna utföra det.

23h avbokningsregel gäller! Vid uteblivet besök debiteras 100% av bokningskostnaden.

Kommer du från annan fransstylist och vill boka fyllning? Du är hjärtligt välkommen MEN även om du nyligen varit och fyllt dina fransar hos din gamla stylist du måste boka ”Påfyllning från annan stylist” då vi inte vet hur dina fransar ser ut. För att säkra ett fylligare resultat, boka borttagning och nytt set.
För att få boka en fyllning så bör du ha minst ca 15 fransar kvar per öga efter rensning, annars räknas det som ett nytt set.

Viktig information om materialet till din behandling.
Tjocklekar – Singels 0.10-0.15mm, Volym 0.03, 0.05, 0.07 & 0.10mm.
Längder – Vi använder inte längder över 12mm om vi inte i yttersta få fall ser att fransarna klarar det och använder alltid 6-7mm korta fransar i innervrårna. Varför inte över 12mm? Runt de små fransrötterna sitter minimuskler som håller fransen på plats, hänger man på för långa syntetfransar så blir det för tungt för de naturliga fransarna och hårsäckens muskler orkar inte hålla uppe hårsäcken i rätt vinkel och fransen riskeras inte bara att dras ut i förtid utan även att permanent börja hänga ner mer. Trist va?
Ansvarsfullhet – Vi vidhåller oss rätten att neka dina förfrågningar om vi inte anser att det är estetiskt rätt. Vi eftersträvar att försköna ögat och är därför noga med att inte skapa obalans och övervikt för dina ögon och fransar. För tunga fransförlängningar kan ge ytterst tråkiga konsekvenser för din fransrad samt ögon och det vill vi inte göra skyldiga till.

Att tänka på innan du kommer på din bokade tid hos oss:
Kom alltid utan smink runt hela ögonområdet när du kommer på ett fransbesök, sminkrester påverkar hållbarheten. Alltså inget puder, foundation eller mascara ens under ögonen. Har du kajalpenna och mascara på underfransarna till vardags så är det extra viktigt att du tar bort detta noga dagen innan ditt besök. Dra med en fuktig tops längst franslinjen för att göra ett renlighetstest.
Quickfix= ingen rengörning, kom nytvättad och redo.
-Kom 10 minuter innan din tid för att hinna tvätta dina fransar och naglar, rengöring finns på toaletten att låna. Tvätta alltid dina fransar på plats innan din tid börjar så spar vi tid från din behandling, att göra det hemma innan du åker räknas inte.
-Ta bort nagellack dagen innan ditt nagelbesök.
-Är du sen så kommer vi inte hinna din tänkta behandling utan gör det vi hinner. Hela din behandlingskostnad kommer debiteras oavsett.
-Missar du din tid blir du 100% debiterad.
-Missar du kontinuerligt dina tider så riskerar du att bli blockad från vår nätbokning. Bokar du trots tillsägelse så bokas du automatiskt av.
Vi godkänner inte barn närvarande under din nagel och fransbehandling. Barns närvaro är direkt olämpligt pga härdplastångor som är ohälsosamma för de små att andas in. Din tid ska vara avslappnande och värdefull. Det finns fler på salongen som får behandlingar samtidigt som du och dom får inte störas. Det finns inga ”kompisstolar” vid behandlingsplatserna, har du sällskap med dig så får de sitta ner i väntrummet.
-Djur undanbedes. I nödfall, ring och kolla med oss!

Tack för er förståelse!